Congenital anomaly scan

Mga sis nakikita ba sa CAS kung may clubfoot si baby? #pregnancy #advicepls

1 Reply

Hello mommy :) Sinearch ko po sa google :) Clubfoot - can be diagnosed by ultrasound (sonogram) examination before birth. Approximately 10% of all clubfeet can be diagnosed by 13 weeks gestation, and about 80% can be diagnosed by 24 weeks gestation. However, diagnosis based on ultrasound alone produces a 20% false positive rate. Worth it magpa CAS mommy kahit pricey :)

3y ago

thankyou sis. nakapag pa CAS nako at thanks god normal naman si baby.