Stretch Marks

Hi mga momshies. I would like to ask for any recommendations or kung ano ginamit niyo na product/s to avoid or prevent stretchmarks? ? i'm 15weeks pregnant, and gusto ko lang sana as early as now, if possible, maiwasan ang stretchmarks or maski minimal lang if possible. ? Thank you soooo much. ? first time mommy kasi. ❤❤❤

1 Reply

momshie during my pregnancy I use petroleum jelly yung may aloe vera it works wla akng stretch marks

4y ago

Thanks sa recommendation 😊😊😊