Lying in Recommendations - Sta Rosa Laguna and Silang Cavite

Hello mga momsh, do u know any lying in clinic na proven safe and less stressful panganakan??? I'm considering lying in dahil sa hospital baka stressful due to pandemic na din... thank you in advance. Please notice me, thank youuuuu. #firstbaby #1stimemom #advicepls

2 Replies

Sta rosa highway Mercado Lying in and maternity clinic. Look for my ob doc Mercado may fb page sila by the same name

hello Mommies, reco Naman mg lying -in Sta Rosa or Biñan Laguna po. please!!