Iron

Mga momsh, ask lang ko. Kinsay naka try dri nga nag buntis hangtud nanganak unya wala gyuy iron giinon like ferrous kay di gyud ko ka uyon bsan unsa nga brand. Isuka raman gd nku after an hour ma sayang lang akung kinaon ba unya maluya ko kay di gyud ko ka uyon bsan unsaon og pugos. So far akung dugo kay 120/70 always.

1 Reply

Meed po kasi inumin yun. Baka makulangan ka ng dugo sa panganganak.

4y ago

Wala na ba iba option kasi di talaga tatalab sakin eh, manghihina ako lalo. Mahihilo din pagsusuka ako.