mga mommy do u think mas mura ang online shop kumpara sa malls?

15 Replies

For me sis same same lang but good thing you dont need to travel to buy.. buying online helps for a mommy to who got lil 👶🏻

Hahaha I'm addicted buying online especially sa Shopee app. Currently they have huge discounts and free shipping 😊😊

Minsan mas mura sa online kaya lang hindi mo din sure minsan kung okay yung quality nung madedeliver sa yo.

Mas mura in a sense na hindi kana sasabak sa traffic at makikipagsiksikan sa mall.

its depends. i just bought a bunch at lazada yesterday. they're on sale.