New born essentials

Mga Mommies ano pong magandang wipes and pampers marerecommend niyo for newborn? mag sisimula na po kasi kaming mamili ng mga needs niya. thank you! #1stimemom #firstbaby

1 Reply

wipes- unscented , waterbased. check.soondoongi, pigeon, cycles, sweet baby. if for diaper change best to use cotton and water diapers- depende sa mahiyang ni baby, aside from known brands, check merries, rascal+friends, sweet baby, goo.n, sweety, apple crumby, toodlie.