Turning 37weeks

Mga mi ask kolang po I'm 36weeks and 4days any tips naman po para mag open na ang cervix nag sstart napo kasi ako maglakad lakad mi .. Edd: OCTOBER 25 2022 #firstbaby #36weeksand4days Team October! Malapit na tayo miii!🎉❤️ #papuntapalangtayosaexcitingpart✌️❤️

2 Replies

My OB prescribed evening primrose oil on my 37th week. And also diffusing or massaging clary sage oil in the tummy. Look up for Miles Circuit in Youtube as well. Good luck on your delivery.

more pagod lang po try mo pinya o chuckie

Related Articles