Hot or cold compress para sa pasa?

Hello mga mamsh, Normal lang po ba na magkapasa yung braso kung saan ako kinuhaan ng dugo? for laboratory purposes po ito. Then hot compress or cold compress para sa pasa or para i-treat yung bruising? #1stimemom #pregnancy

10 Replies

When should I use a hot compress? You can use a warm compress as a home remedy for everything from soothing tense muscles to draining painful cysts. Don't use it on any fresh injuries, though. A warm compress is an easy way to increase blood flow to sore areas of your body. This increased blood flow can reduce pain and speed up the healing process.