nak tanya baby guna ayunan berapa bulan

mertua selalu suruh beli ayunan sbb senang dijaga

2 Balas

Senang jaga kalau di rumah tapi kalau bawa keluar rumah baby meragam x mau tidur sebab mau tidur dlam buaian ja..ikut selesa ibu sendiri la mau buai anak dalam buaian ,tidur di angkat dan letak ja kat bawah

1y ago

baby tak meragam tdr d katil.. dah 3 bulan baby hehe

mertua sy pn mcm tu tp sy bertegas tknk ajar ank dduk dlm tu.. skrg okee je bby tdo ats katil..

1y ago

sy bekeras jgk sis sbb anak sy tak meragam .. cuma siang je tidur² ayam .. terus mentua sy suruh beli ayunan .. sy taknak hehe anak sy dah 3 bulan masih lagi tdr d tilam dgn sy