Hai adakah sini yang berpengalaman

Memakai passport atas jaminan suami dan bersalin d hospital ?? kira2 berapa bayaran ya? #seriusnanya #seriusnanya #ingintahu

1 Balas

kalau suami warganegara Malaysia dan ada sijil nikah,bayaran perubatan sama mcm warganegara juga. sy bersalin anak pertama 2 mlm dlm wad bayaran RM35. anak ke dua pula sy sehari ja dlm wad cas RM14.50

2y ago

Yea sis tq info nya 😊😊 tpi skrg sya tunggu hari suda nak bersalin harap2 lh kluar surat kwin cpat2