Haiii mummy sekalian,normal baby yg minum susu formula,biasanye berak dalam 1 hari berapa Kali ye??

Mcmana nk tahu susu formula tu sesuai dgn baby ke x?selain drpd tgk ruam kt bdn or muntah2,before ni baby mnum susu s26 gold Dr lahir..msuk 4bln baby berak 5x dlm 1 ari,tukar kpd susu dumex dupro ada kurang najis nye..tp berak sehari dlm 3@4x,normal tak??taiknye normal xkeras,xcair sgt..n xdelah penuh 1 pampers skli berak...

4 Balas

Baby sy minum susu Dupro. Berak setiap hari. 1 @ 2x sehari berak. Pernah jugak 3x sehari tapi sangat jarang. Kekadang tu kentut pun terkeluar tahi 🙈 Najis warna kuning cair (normal).

Anak saya sekarang 5bulan.. minum susu Lactogen.. berak sehari dalam 1@2 kali

normal je sis.. ank sy minum susu yg sma

normal je tu