Hi mummies, boleh share x time pregnant mkn supplement apa je? sya tengok ada org mkn fish oil

and mcm2. now sya baru nk masuk 12 week

4 Balas

Saya dari awal tahu pregnant mmg makan ni je. Dia dah termasuk folid acid etc. so far mmg okay. Hb pun maintain je selalu tiap kali checkup. Doktor pun suruh sy teruskan je makan ni. Dalam ni mcm mcm vitamin ada termasuk folid acid. Tapi atas pilihan mummy masing2 ☺️ #sayashare

Playsafe. Mkn sahaja ubt yg dktr/kk beri. Nk tmbh vitamin, mkn mknan berkhasiat (real food). Klu ambil supplement w/o advice dktr, if apa2 jd dkt kndungan, mereka tk bertanggungjawab.

sy minum susu ibu mengandung Enfamama & vitamin Obical (klinik swasta bagi) je dgn makan buah + sayur banyak,,

Mkn yg dr bg je sis.. better elakkan supplement lain.. xnk la amik risiko..