Cyst semasa hamil

Mcm mn cara nk kecutkan cyst ms hamil? Cyst saiznya kurang drp 2cm #ingintahu #bantusharing

1 Balas

mcm sy dlu sama jgk ada cyst, tp doc dkt KPJ tu cakap, sbb hormon kita pregnant and lps tu auto mengecil la cyst tu bila usia kandungan kita semakin meningkat..

3mo ago

tak pun awak.. doc tu kata ibarat mcm cyst tu ada support kandungan kita tu. maaf kalau sy salah explain tp lbh kurang mcm tu la katanya .. masa scan tu nmpk la lbh kurang 2 3 cm.. tp lps tu auto xde .. kalau awak nk confirmkan info lanjut cuba la sekali check up dkt mana2 pakar