Air ketuban 10 masa buat detail scan 20w. Now 21w. Ada ke yg mcm sy? Sy dh stat minum air kosong 2L

Mcm mana nk tau air ketuban leaking? Risau huhu#firstmom #pleasehelp

2 Balas

sy 17wks aritu 8.2 ja. smlm scan lupa pulak tya doctor berapa. dia tulis adequate je kat report

1y ago

sy lagi kurang adui😅 tp scan kkia smlm, doctor tulis adequate je. lupa tanya brapa

10 ok je kan…rsnya minimum 8.

1y ago

Ok tp sono ckp nk lg bagus 13. Kwn sy nurse pun ckp cmtu. Sbb 18w scan air ketuban 12, tibe jd 10 bila 20w. Duk risau tkut leaking tp xsedar