Batuk weeks 33

Mcm mana nk hilangkan batuk yg gatal kt tekak ni ye.. xtahan dah rasa... Smpai setiap Kali batuk perut akan sakit yg rasa mcm ada Luka tu.. ada yang pernah rasa mcm tu x? air suam+madu+lemon dh Cuba dh,tp mcm xbrkesan kt saya... Ada petua lain x?

2 Balas

sy gi klinik time rasa tekak sakit. terus makan ubat hisap klinik bagi. so 2 hari je batuk. dah lega. awak pgi la klinik.’settle masalah. cepat sikit reda sakit tekak tu. ubat selamat untuk prggnt mom. sy batuk 32 weeks .

sy tiap kali preg kerap kena batuk .. sy buat limau kasturi+kicap penuh 1cup tuh minum trus .. 2hari je hilang ..

11mo ago

sis buat berapa Kali sehari... tq share petua