Baby xnak mnyusu bdan

Mcm mana nk buat yer baby sya xnk mnyusu bdan..puas sua kt mulut dia punya mnangis mcm ape entah..bby bru 32hari..nipple sya pendek..puas tarik2 nk bg pnjang..dia timbul kejap pastu tenggelam balik..tu ke punca dia xnk mnyusu direct..sya buntu..sedih pon ada..

1 Balas

boleh guna nipple puller untuk keluarkan puting, saya pula puting tenggelam, flat terus puting memang tak keluar, kerap keluarkan puting guna nipple puller. alhamdulillah baby nak menyusu badan. kalau susu banyak boleh pam nanti puting akan keluar juga.