Botol susu

Mcm mana nak introduce botol susu kat baby 3m? Nak mix DF & bottle feed. #firstmom #pleasehelp #ingintahu #firsttimemom

1 Balas

Kalau saye, saye try je terus sebab baby akan reject kalau die tak suke. so far saye bertukar 3 botol je, botol ke 4 baru serasi. Sebab baby da bijak. Misi cakap try botol same brand dengan pacifier, tapi die reject. Then saye cube tommee sebab katenye macam puting ibu. Sebulan jugak saye cube nak kenalkan botol ni 😂