Assalamualaikum hai

Mau tanya boleh kah guna sabun apa2 pun untuk baby contoh sabun mcm dlm gmbr ni Sbb kurg bajet jadi dapat beli yg mcm ni ja ? boleh kah pakai utk baby ataupun kena usaha beli yg lain .. ni pertanyaan kwn saya kpd saya tpi sya pn tdktau mau jwp sbb saya pn mgndung baby prtama jdi tiada pengalaman juga #seriusnanya #firstmom

Assalamualaikum hai
2 Balas

rasanya sabun brand anakku kt shopee still murah jugak n mampu milik. baik beli yg tu. xpun carrie junior ke. or pureen punya ke kot ade. klau gi kedai baby byk lg pilihan tu

2y ago

terimakasih jwp

kalau baby baru lahir tak perlu sabun pon awak. cukup mandikan dgn air biasa je. sebab kulit baby sensitif. nanti bila baby dh besar sikit baru sabun

2y ago

yea awak. sama2☺️