Panas bahang

Masuk trimester ketiga ni panas bahang lain macam ye haha bgn je tido berpeluh peluh 😅

13 Balas

Sama, nak ekon je memanjang. Kadang suami kata sejukk, saya kata panas. Kalau balik kg, kat kg tak ada ekon, kdg tuu keja bngun minum air sejuk dgn buka peti ais tala muka. hehhe. Kdg pak metua tngk geleng kepala, nasib dia faham menantu prmpuan dia sorg ni. hhahaah. Kdg kak ipar ramai sampai 7 org, kdg tu caring btul, dah macam princess dibuatnyaa saya ni, suruh letak kipas stand 2 biji dalam bilik. hehe. Tapi tak pe, dorg biasa dah prgnat dorg tahu mcm manaa. hehe. Kalau tido jgn nk gatal2 pakai baju tebal2 seluar tebal2 nnti dgn berpeluh la, dgn dia punya gatal tu laa. hahaha. tepuk dahi suami kena hdap bini bebai😂

sama laa sy 31w.. skrg pn da pkul 12 lbh tghmlm econ msih on 😅 usben dok slubung, kita relex je xpkai slimut, kipas stand pn hadap ke kita sorg 😂 xleh bwk bncang pnas dia.. pnas ke hujan ke tetap berpeluh2.. abis basuh baju.. 🤭

Sama la sy pun nk masuk 3rd trimester makin cepat berpeluh sbb cuaca panas sama jgk skrg. Bangun pagi berpeluh, lencun baju. Nak on aircond sepanjang malam pun tak boleh jgk badan x tahan takut selsema. Bertabah jela 😂

saya baru nak masuk 26minggu pon hari2 tido berpeluh😅😅 tak tau lah cuaca ke atau memang dah start naik suhu badan. tambah lagi baby makin rancak bergerak sekarang 🤭

sama la dgn saya sis..memanjang je nk mandi...law x..x blh duduk..rasa rimas ..panas..semua da...😅 law nk tidur mlm..selimut pun campak tepi😂

Sama.. Suami punya la selimut berselubung, kite berkembang pon still berpeluh

Samaa. I pun dah bersalin still tidur berpeluh. Tak tahu nak buat camne 🤣

samaaa. panas la cuaca 😅 sampai dua kipas sy pasang.

samaaa. tengah hari sampai pagi esoknya bukak ekon je.

Sama sis die punya bahang lain macam oiy🤦‍♀️