Saki t kepala

Masuk minggu 19 ni kena serang. Kalau boleh seharian sakit kepala. Dari 4weeks till now Macam2 rasa ikut peringkat. Hehe tambah sakit2 badan dah. Semoga mummy2 sabar berjuang Demi anak. Semoga sihat selalu ❤️

3 Balas

Ya allah sama la, kita 18w, kemain sakit kepala kiri & mata pun.. mcm2 sakit bsilih ganti ya, smoga sihat2 saja anak saya & puan

11mo ago

Aamin.. insyaAllah Allah maha adil. Semua ni akan hilang tapi bila sedang alami rasa macam tak percaya mengandung mmg alami semua ni. Hehe akan rindu moment ni. Eeeee 🤭🤭🤭

ye betul sama sgt. Walaupon sakit tu kejap2. Tapi lmbt sikit mkn pon sakit kepala. Dh mkn ok je

semoga tabah

11mo ago

Maseh 😍