Sakit bahagian pinggang dan paha

Masuk ke 8bulan ..secd baby 😢 ..normal ke sakit mcm ni ..ermm yg sulung perempuan..tpi ceaser ..jarak 5tahun ..ada rasa gembira cmpur baur takut klau ingtkan sejarah lama🥺 nak baring susah ..alih kana kiri baring tk dpat tido gn lena juga😩 ..mak² mama² boleh bagi share pengalaman korang juga yg lahiran jarak jauh ni ..rasa first mom pulak kali ni😢🤧 #pleasehelp #bantusharing

4 Balas

sya sis 9thn jarak skrg 36week ank ke4 yg bongsu skrg thn3 dah.tkut pun ada org kata klu jarak jauh mcm nak brsalin ank pertama sakit dia..huhuh kita doa baik2 jela kn sis smoga dilindungi spnjg kehamilan sehinggala h bersalin nti smoga dipermudahkn..

1y ago

itu lah kan bdebar mcm first mom pulak🥺 ..nurse pun ckp mcm tu klau dpat normal ..normal ..sbb yg sulung dlu ceaser sbb kekurangan air ketuban 🥶 skrg pun tngh mengingatkn yg prnah trjadi 😢😇 brdebar bukan main😅