8weeks pregnancy

masuk 8weeks tiba tiba all symptoms hilang. dh tak rasa breast tender. dh tk mual muntah. tibatiba banyak energy mcm biasa. seram ya 😅 #firstmom

6 Balas

Kawan saya macam ni jugak. Dia risau sebab tetiba hilang. Tapi scan baby okay. Sekali masuk 2nd trimester rupanya sambung balik 😂 Macam macam pattern alahan ni. Apa apa pun yang penting baby sihat je. Kalau risau boleh pergi scan terus. Semoga kandungan awak sihat sampai bersalin nanti ya

saya pon sama mcm awak.. tiba2 hilang masuk minggu ke 7 .. tp scan nampak jantung berkelip . saya pon fikir bukan2 🤣

sy pon mcm ni masuk 8w ni dah hilang alahan siket2 , risau juga mula2 tu tapi dah tanya dr dia kata tu normal.

bestnyaa , hopefully i pun nanti dapat macam tu jugak 🥰 #firstmom #8weeksJourney

Kita sama tapi saya baru 7w, rasa macam takde apa cuma gosok gigi je rasa loya 🤣

2y ago

Saya pun sama ni baru beli ubat gigi kodomo lion hahaha dah try ok la sikit 🤣

normal tu sis. body dah start to adapt. jaga diri baik baik 😘