Ada yang pernah kene tak?

Masuk 7 bulan, mula rasa mual balik . Rasa mcm mula ii ngandung dulu. Normal ke? #bantujawab #SeriusTanya

2 Balas

biasanya normal je sis..sya pn mcm tu msa prengnat ank first..mla tahu prengnat tu alahan ada kjp je..msuk je 8 blan alahan tu ada smpai bby umur 5 bulan.. trseksa sngt sbb nk mndikan siapkan bby ..x than bau wangi..mual² je..

normal sbb baby makin membesar ..saya haritu stiap kali masuk bulan baru msti mabuk