Perut ngeras and cramp satu side

Masuk 19 weeks 5 hari before this rasa baby gerak now tak rasa dah 2 hari .. tk tahula sbb stress ke atau tk perasan lepas tu cramp jeee 2 hari ni .. mcm mana ek. Huhu lepastu kalau jalan berdiri keras je perut tp kat tengah je before this rasa kalau baby stay belah kiri atau kanan tp tula 2 3 hari ni rasa mcm baby dekat tengah je .. #firstmom

2 Balas

sy masa 17w bby mengeras jugak,, rasa macm ad benda bulat timbul dlm perut ,, lepas tu hilang.. and then rasa balik dan sangat kerap ,,sy terus g kk ja .. pastu doktor scan ,alhamdulillah takda apa.. skrg dh nak masuk 21week..

3mo ago

haha yaka.. masa 17week tu kan pertama kali dia jadi,, sebelom2 tu tk rasa lagi baby gerak ka apa.. tp sekrang dh 22week ..ahahaha aktif betul diaa

klu sy xrase baby gerak sehari tu trus gi scan klinik swasta. tgk baby ok ke x. klu ok, ok la. klu x ok slalu klinik suh g hospital tmpt kite bersalin trus