nak tanya..3/5 ni kene minum air gula..n misi dah inform kene perut kosong seblm minum air gula..

masalah saya sekarang perut mudah angin if lewat makan..sekarang ni lepas subuh je dah mula mencari makanan.. macam mana ye nak tahan tu? dah tanya nurse dye ckp terpaksa tahan..#firstmom

2 Balas

Sy 10/5 minum air gula.. skg sy lapar lain mcm.. sis kena bertahan gak sis 😅 xada jalan lain.. pastue pg2 awal terus g klinik settle cepat2

aah. mmg terpaksa la. buat mcm time puasa. pergi awal ke klinik supaya boleh minum cepat2. setel awal