hati kecewa lagi

masa tak pregnant dulu takpe la boleh mama nangis puas puas.. sekarang ada baby dalam perut mama.. mama kena tahan.. tapi mama mintak maaf baby sebab mama tak kuat.. sakit sangat bila suami tak pernah berubah.. berapa kali dah kantoi berapa kali dah janji nak berubah tapi hasilnya Allah tunjuk jugak mesti akan jumpa.. ya Allah sakitnya hati ni, remuk sangat dah.. banyak terlintas kat kepala ni tapi fikirkan kesian kat baby 💔 keluarga tak ada, kawan juga tak ada(sebab suami cemburu), orang yang paling saya percaya khianati saya siapa lagi lah saya nak bergantung hidup… #luahanhati

3 Balas

knpe nak biar kan diri kite kena pijak oleh org lain? wake up mommy. tolong jgn biarkan org aniaya diri kita. dan tolong jgn biarkan diri diperbodohkan laki sendiri lagi. tolong pertahankan diri awak. keluar dari toxic surrounding. anak u x perlukan bapak mcm tu pon. and surrounding toxic mcm tu yg akan mempengaruhi anak2 nanti. do something utk keluar dari toxic marriage mcm tu. u xperlukan husband yg mcm tu pon. kalau dah berkali kantoi, nak tunggu apa lagi? angkat kaki pegi pejabat agama. then proceed to next procedure.

nangis ke sis. mengamuk pun tak apa. sis pendam pun sama je bagi kesan kat baby sebab jiwa sis tertekan. maaf sis terkasar. moga dipermudahkan urusan sis.

Semoga awak kuat. Apepon, mohon sis jaga diri & kandungan. Jangan stress-stress.