buah kuini

masa pantang nanti boleh makan buah kuini tak? bulan 6 nanti musim buah, risau tak sempat makan sebelum bersalin. craving sangat. sekarang buah dah ada cuma belum masak lagi.#ingintahu

2 Balas

Boleh sangat. Buah kan ada vitamin C & serat. Elok untuk senang berak, kuatkan sistem imun, vitamin C pun elok untuk pembentukan darah merah.

3w ago

alhamdulillah kalau boleh. tak sabar nak tunggu buah masak

Selagi awak takde alahan makan je

3w ago

Boleh selagi awak takde alahan. Dalam pantang, buah-buahan sangat bagus untuk recovery process. Terpulang pada awak nak ikut atau tak😁