Lidah rasa tak sedap & selesa

Masa mengandung ni lidah korg rasa selesa tak? Saya asik rasa nak mengeruk lidah jeeee sbb tak selesa & tak sedap . Ada tips tak korg nak hilangkan rasa macam ni? #pleasehelp

4 Balas

Sama sis. Mulut rasa macam tak makan apa2 lagi padahal baru je lepas makan nasi. Kena makan benda masam2 baru tahan sikit

Kalau sy mmg sy mkn buah yg mcm jmbu batu utk hilangkn rasa tu.. Mcm bnda yg msm2,cari buah..jgn mkn jeruk

mulut rasa mcm main air liur jer air liur plk x rasa ppe jadi nk muntah jer 😅

makan gula2 tp jgn slalu la