Payudara tiba2 tak sakit masa hamil 10 minggu

Masa hamil 5 minggu sehingga 9 minggu, payudara masih sakit. Tiba2 tepat masuk minggu ke 10 hamil, payudara sye tak rasa sakit lagi. Normal ke? #SeriusTanya #firstmom

3 Balas

Bagi saya, normal. Sebab saya sendiri sakit payudara pun sekejap je. Insya-Allah, okay je awak. ❤️

1w ago

Sama sama. Biasa lah, kalau google memang macam2 keluar. Saya rasa sakit pun sama macam awak, di awal pregnancy. 😊

sy plak x sakit2... sampai overthinking xde susu utk baby plak nnt

normal