saya risau baby saya ada maslaah leher tak kuat ke apa

masa dia sebulan dan dua bulan leher dia okay dah boleh angkat kepala bila kami ddk kan cara depan dkt badan kami pun okay... dan boleh meniarap kuat sikit bila kami ajar macm nurse ajar cara meniarap tu.. masuk 3 bulan hari tu dia ada masalah sakit kahak dah susah tido sbb kahak kan jadi kami dah bawa p hospital doktor suruh bagi bantal tnggi sikit r spuya senang dia tido dan hidung dia tkakan tersumbat.. lepas dri tu anak saya meniarap pun tk boleh angkat kepala bila saya buat dia akan menangis mcm dia kesakitan sblum ni dia mmg suka meniarap dan bila kami bagi dia ddk depan badan kami tu lehar dia kebawah je dan tak mcm dulu pndai angkat sendiri😔 ya allah saya risau anak saya ada maslaah apa2 tlg momy2 #ingintahu #firstbaby #pleasehelp

3 Balas

Bantal awk bagi anak tu tinggi sgt ke ? ada cek kedudukan bantal yg betul sebelum bagi anak tdur dgn bantal tinggi tu atau dr ada bagi tngk ketinggian yg sesuai ?

8mo ago

selalu kalau kejadian mcm ni ke bawa hospital atau klinik kk?

mgkin awk salah letak kepala saja ats bntal tinggi tu??? sptotnya letak skli badan bby (kepala-belakang) .. tkot bby trsalah leher...cbala cek doktor

8mo ago

hm sbb tulah tk tau sbb dgr doktor kta kepala letak atas bantal yg tnggi je..

Pernah beritahu doktor tak masa checkup anak?

8mo ago

blum lagi sis.. last hari tu