36w 3d update

Masa check up 28w dgn doktor , doktor kata baby tak tembam 😂 tapi berat ok 1.3kg time tu .. 36w scan lagi doktor kata macam besar pula 🤣 tapi berat ok 2.7kg .. air ketumban pon sama 12 masa dua2 scan ... maybe dalam mesin tu nampak macam besar sebab perut nipis 😅 tpi berat normal .. saya assume macam tu jela sebab doktor pon mcm confuse dia kata perut saya nampak kecik ..( tapi saya rasa besar sebab saya tinggi 155cm jeh , org keliling pon kata besar ).. Apa2 pon yang penting kandungan sihat jela alhamdulillah 🤲🏼 syukur . Doktor kata boleh bersalin dah hahaha ... Ikut hati nak minggu ni baby keluar dah 🤣 tapi ibu2 lain pon belum bersalin lagi jadi kita sabar jelah menunggu turn... Bangun tidur berbunyi tulang 🤣 macam nak patah #selamatberjuang

1 Balas

due bila sis ?😂 saya 30/3 ..baru2 ni scan 36 mggu berat baby dah 2.6 kg ..nurse kata perut saya nmpak kecik,dia tak tau ke saya punyalaa sakit tulang2 ape smua😂 tinggi saya pon aduhai,146 jer🥲

3mo ago

saya due 30/3, elektif czer 16/3 sebab baby ivf. haritu scan 36 weeks sama berat baby 2.6kg, sabtu ni scan lagi. Dr kata perut comel (kecik) je. tinggi 161, sekarang berat 61. mengeras sakit tulang semua cukup, baby dah masuk laluan Dr kata.