Pap smear

Masa bersalin hari tu dr ckp lepas habis pantang 44 hari p kk minum air gula n buat pap smear. Tp saya rasa mcm takut pulak. Dah kena jahit hari tu. #firstmom #ingintahu #pleasehelp #seriusnanya #bantusharing #firstbaby

2 Balas

Mungkin Dia bagitau awal kot yg pap smear tu.. Sy pun kena bagitau gitu 'nanti lps pantang' ...risau juga, ingatkan betul-betul lps hbs tempoh pantang tu.. Tapi lastly, masa bby 3 bln tu hari baru misi bagitau.. Nanti bulan ogos kena buat pap smear.. Kiranya bby dah 6 bln mcm tulah..

awal sgt la buat pap smear d kk tempat sis tu. kk tempat sy paling awal 6 bulan lepas bersalin. kalau minum air gula 6 minggu lepas bersalin