Pengalaman 😍

Masa awal2 5w , perut kembong senak..buang air kecik jngan dikata..berlawan dgn batuk pulak 😅😅.. masok 7w loya malam ..jadi malam2 makan limau 🤣 ..perut jadi normal tak kembong pastu nampk kecik semula ... #risauponada sebab rasa biasa jer tak ada alahan terok..ngidam2 😂..

3 Balas

Hehe, sama saya, pagi n malam mual n loya, sampai mmg spare limau manis kat rmh, asl mual je makan limau bru tido. Sekarang alah tak boleh bau suami😭, dia mandi pun sya kata busuk, kalau pakai minyak wangi lagi tak boleh pening kepala, adoi, pelik prgnant kali ni. Saya pun batuk kali ni, gatal tekak tapi mak saya kata batuk sambil pegang perut tu, sbb kadang sakit kann.

2y ago

naseb saya pjj dgn husb kalau tak mau sama dgn sis hihi..batuk g klinik kadang kahak buat kita batok tak henti..betul batuk ampu perut..

sama sis. saya loya malam🤧asal malam je loya pening kpala. kalau siang rasa mual tu ade tapi masih dpt dikawal lagi☺️saya kalau ikutkan dah 5week nak masok 6week dah, tapi belum ada keyakinan lagi nk pegi cek kt klinik.

2y ago

sama..siang2 loya ok lagi malam tu loya sampai yg pahet..yang penting bila tau preg jangan lasak sangat

sama lah kita.loya malam.siang tak lalu makan.buah oren jd penyelamat 😂

2y ago

hihi kan..da makan oren baru boleh lelap..esok melabur senang..