Nak bagi rmbut baby tumbuh lebat

Masa ank sebulan lebih husb cukur habis rmbut baby sbab bhgian masatu ada mcm kelemumur (x tau apa nak ckp tpi lbih kurang gitu la😆), skg baby dah msuk 3bulan rmbut dah ada tumbuh sikit2 tpi bila tgk tumbuh x sekata pula🤣ada x tips utk lebatkn rmbut baby #SeriusTanya #firstmom #ingintahu #ingintahu #bantujawab

5 Balas

Tipsnya follow the flow. Biar tumbuh secara natural. Plus baby baru 3 bulan. Chill je mommy.

5259947