Muntah teruk

Masa 7w hrtu sy dah warded hosptal sbb hyperem. muntah truk. stay hosptal 3hri 2mlm. lps tu doc bg blk. padahal masa tu masih sama je. xleh makan. cuma muntah dah kurang. doc bg ubat tahan muntah veloxin tu. ni dah 9w rasa truk balik. minum pun muntah blk. kalau pergi hosptal lg dia nak layan tak? risau kena cop mengade je#firstmom

3 Balas

doktor layan sis... hyperem bukan main" ,, sy 2kali pregnant, 2" hyperem.. 2" 3kli admit hospital. setiap admit seminggu,1hari 20botol air drip.. veloxin makan ok x? sy masa anak kedua doc bagi veloxin + omeprazol.. habis ubat beli kat farmasi, bertahan sampai 5bulan makan ubat pastu baru stop...

sy ada baca dlm group ni jugak, dia alahan teruk.. sepanjang pregnant hosp dh jd rumah no 2 sbb alahan dia non stop sampai la dia beranak.. kalau sis x tahan better pegi je hosp lagi..

10mo ago

sy laa tu🤭 anak sulung alahan sampai 9bulan, ulang alik hospital, ade yg admit berhari ada yg x admit just tambah air..

hi boleh tnya, waktu u pergi hospital sbb muntah teruk tu , pergi emergency ckp ap ya? sbb sy pun dh xtahan terbaring 2 hri xbole nk telan mknan ap2

10mo ago

saya terus pegi kat bahagian wad bersalin, bgtau muntah tanpa henti, nty dh daftar suh pegi wad o&g