Assalamualaikum

Hi mamy² siapa due 19/6/23 tapi doktor suruh masuk wad awal sebelum due...kita serupa ke...Sy kna paksa masuk wad 37minggu ni..doakan saya Moga saya bersalin normal...aaaammminnnn #babytwins #babyke4

21 Balas

kalau boleh tau kenapa kena masuk awal sis ? sebab Sy due 16/6/23 hampir sama dengan sis

1y ago

ya sis , Sy pun . mlm baru aktif gerak

@Joey dey idah bnyak senaman insyaallah cept buka jalan . terima kasih 🤭

@nur farah bnyakan berjalan dgn senaman insyaallah ada buka jalan nanti

Saya pun due 19/6 , nervous dah ni. Tanda2 pun belum ada lagi.

saya due 20/6 kena admit awal 6/5 . gdm pnye hal 😂😂

1y ago

sbr la sis...Moga dipermudahkan yaa

saya due sama 19.6 😁, tgh tggu masa

1y ago

Sy admit da 28hb ni...Moga sis jga dipermudahkan bersalin yaa

2/6 tp xde tanda ii apa

1y ago

amin

Knp masuk awal sis

1y ago

mslh bmi n bby twins sis

awak xsakit perut ke

1y ago

x sis kena admin awl sbb mslh bmi n bby twins...kena paksa bersalin

sya due 18/6

1y ago

Moga dipermudahkan sis