Cervical Erosion (luka pangkal rahim)

Hello mamy2 sekalian.. Nak tanya ada pengalaman tak pasal Cervical Erosion (luka pangkal rahim).. adakah luka ini boleh menyebabkan keguguran? ☹️☹️

3 Balas

Saya dulu ada spotting. Bila check ada cervical erosion due to rahim lembut & hormones. Makan duphaston tapi still bleeding. End up gugur. Skrg pun pregnant 7w and spotting. Harap baby kuat

11mo ago

Ye ke.. alaa risau pula.. semoga baby kita kuat..

Hi.. boleh share update terkini sis ? Sy tengah mengalami skrg ni. Risau sngt. Lama ke luka tu nak baik 😢?

doktor lebih mengetahui