TAIK SEDIKIT KERAS & HITAM

hi mami semua, anak sy 8 bulan & mnum susu similac gold langkah 1 . sebelum ni okay sahaja awal tu, tp lama lama jd hitam n keras skit, dia meneran tp tk menangis. #pleasehelp #ingintahu #firstbaby #firstmom dkat gmbr bawah, gmbr tahi & texture makanan yg sy bg (selalu yg sy bg makan, sup ayam & sup daging) cuma letak carrot sawi brokoli bawang putih & merah daging/ ayam

TAIK SEDIKIT KERAS & HITAM
1 Balas

Hiiiii. Intake air kosong okay? Buah-buahan baby makan tak? 😊

1y ago

terima kasih banyak2 yaaa 🥹 sgt membantuuu. semoga dipermudahkan segala urusan awakkk