Check up babyy

Hi mami kt sini nak tnya checkup baby sampai brp bulan yaa???? Tlg bgi tahu sis bolehh #firstmom #bantusharing #ingintahu

2 Balas

kalau nb-6bulan setiap bulan sis .. lepas 6bulan, jarak dia 2bulan skli .. lepas setahun 3bulan skli .. sampai anak 6tahun sblum msuk darjah 1 .. tp kekerapan tuu xbyk la dah ..

1mo ago

klu ank xdk mslh apa2 boleh stop dh checkup sethun 6 bln nurse yg ckp masa sy pregnant...Tapi sy x psti yg nurse ckp sthun enm bln or 2 tahun