kehamilan dan batuk

hi mama semua,nk tny kt sini sape yg pernah alami batuk ketika hamil..mcmana mama cuba kurangkn batuk selain mkn ubat batuk? xtahan batuk smpi terkucil..lozenge fisherman tu selamat x utk ibuhamil ambil utk legakan gatal dn perit tekak.tq in advance #ibuhamil15week

2 Balas

sama preg 15w jgk..saya baru lps batuk kahak..2 minggu jgk sampai tak bleh tdo.. tnye dkt farmasi dia tak bg mkn lozenge..sye tanye dkt doktor klinik oke jer dktor bg takde masalah nk makan.. cuma saya amik sepeket jelah makan time perlu..

2y ago

itula klu sebelum ni,batuk je mmg lozenge la penyelamat sy.sentiasa ad dlm beg .bila rasa tekak perit terus hisap lozenge..tp bila ngndung takut nk ambil. pegi klinik doc hnya bg ubat batuk..apapon tq ye

minum lemon madu

2y ago

ok insyaaAllah ,i will try.mudahan ia mambantu.tq