Malalsmsn ba naten sa posisyon ni baby kung ano gender nya? Halimbawa sa left or sa right ovary sya

2 Replies

Baby is in the womb, not ovary. If your baby grows in the ovary, you need to have an operation. And no, you cannot tell the baby's gender depending on the position. Ultrasound lang ang way to know.

Nope po. wala po sya kung san ka nagovulate, left or right pwesto. the only way is ultrasound po.