just mum

Makanan or minuman apa yg boleh tambahkan darah? Setiap kali cek up hb low ?sampai doktr bagitahu sy ada anemia.

2 Tanggapan

Sy tiap kali nk checkup, mlm mkn sup puyuh.. alhamdulillah hb 12.6.. pling drop pun 11.. selain tu mkn vit yg klinik bagi.. kalau awk xleh makan yg klinik bg, beli maltofer.. just kunyah je.. sdp pun ye mcm coklat rasanya😍

5y ago

Ohhh yaka. Okay tqqq for da info ☺☺☺

Try consult doc utk amik iberet. But cara mkn kena betul. Jgn minum susu/choc or caffeinated drinks.