due 20/7 🥰

makan rendang sudah makan ayam masak merah sudah mkan ketupat pun sudah..jadi bila baby mau keluar ni?🤪😂 tak sabar nak jumpa baby ni🤭 #37weeks2dy

5 Balas

Sama dengan saya. Due 20/7 tapi tak keluar lagi baby heheheh. Cuma tanda darah dh turun tapi tak sakit apa pun

9mo ago

tu mksd ye dah xlme dah tu sis,sy due dgn sis SME rse sky mild2 je,

same due kite,blm ade tnda2 lagi,due doc 20,scan lagi sekali 18 pulak,tp tu lah xde tanda2

sye due 13/7 tp baby still seronok dlm perut, takdek xtanda2 nk keluar lgi 😅

9mo ago

sis dah beranak ke??

dah beranak ke sis??

hehee..bila due tu