Keguguran anak kedua

Maka terjawabla persoalan spoting sy selama ni. Mmg janin sy tak sihat. End up dy jatuh sdri bila kandungan dah masuk 12week. But its okay. Sy redha. Moga ada lg versi adknya dtg ke rahim sy ☺️

Keguguran anak kedua
6 Balas

awak adw rasa cramp ke kt prot atau kua bleding ke .. or spotting ade x .. ggur sbb ape ? sya ritu scan 8 week xnmpk bby kntung je skang 9 week tp xde spotting xde bleding emm risau tp pggang ngan prot sya ade rasa snggal and cramp

2mo ago

sya 8 week ritu scan xnmpk heartbeat ngan bby lg kantung je nampak tp kosong .. ni mggu dpan 10 week bru scan blek hrap adela bby emm

takziah sis. sama la sy, anak ke2 juga gugur wktu 7w. Alhamdulillah jatuh sndiri, xperlu cuci. Semoga Allah bg rezeki lg mgandung selepas ni .

Takziah sis 🥺 moga awak & suami sentiasa kuat. In shaa Allah. Allah hadirkan sesuatu yang indah kemudian hari 🫂

takziah sis, nak tanya sis ada sakit apa apa tak?

3mo ago

mlm sblm tu sy rse mild cramp kt perut. tp xd la sakit sgt. sbb sy blh tdo lena lg mlm tu. bgun pg darah makin bnyk, pastu cramp mkin kuat tp cramp yg sy blh tahan la, dlam stgh jam tu pecah darah n janin pn keluar. Alhamdulillah di permudahkan.

Berapa lama bleeding ni sis?

3mo ago

dari awal preggy smpai 11 week sy spoting, msuk 12 week darah makin bnyk mcm period. terus gugur

takziah sis