Takpe ke kalau nangis?

Mak saya meninggal sebulan sebelum saya tahu saya pregnant. Jadi kadang kadang saya nangis teringatkan mak tak sempat nak jumpa anak saya. Tak sempat nak tau yg saya pregnant anak first. Tak dapat nak jaga saya dalam pantang. Tak dapat nak mintak nasihat jaga baby. Sedih sangat. Baru je hilang mak, tak sangka saya pulak bakal menjadi mak. Doakan arwah mak saya ya, dia ibu tunggal yg sangat hebat. Semoga syurga untuk arwah. Doakan juga untuk saya nak dengar heartbeat buat pertama kali sabtu ni. Semoga anak saya elok elok je dalam perut ni. #firsttimemom

1 Balas

Sy faham awk sedih..menangis la awk..boleh menangis tp jgn meratap..menangis pon jgn berlarutan dan menjejaskan kesihatan awk dan baby ya..setiap yg bernyawa pasti akan meninggalkan dunia ini..tidak ada yg kekal..tahniah buat awk bakal menjadi ibu..semoga awk tabah melalui hari2 yg mendatang..