Minyak Telon dari mertuaku.

mak mertua saya ada beli minyak bayini mastika. dia cakap kat suami saya dulu dia pakaikan kat perut and lubang punggung anak2 dia. 😳🤦🏻‍♀️ concern saya is, setahu saya minyak2 ni external use je. nak kena ikut ke cara dia. kesian anak saya 😭😭 #firstmom #bantujawab

Minyak Telon dari mertuaku.
2 Balas

itu anak dia.. ini anak awk.. guna sapu kat perut shj. kat punggung tu x yah laa.. sedangkan bedak pun tak bagos bila ltk kat kemaluan baby

Tak perlu ikut.