Ingin bertanya

Mahu tanya ibu2 , ada ke yang lain kena makan ubat ni ? sebab ibu2 sya dulu cakap skrg tak mcm dulu 😅 #firstbaby #ingintahu

Ingin bertanya
4 Balas

Sama awak saya pun makan ubat calcium carbonate start makan masa usia kandungan 20week hari tu. 2biji 2kali sehari doktor suruh saya makan.

Sy dr awal kena mkn ni.. So nurse kata kalo x minum susu pun xpe sbb dah back up dgn ubat ni.. Jd sy mmg kurg minum susu😅

saya kena makan ubat ni sbb anak first saya emergency czer darah tinggi sampai sawan. so dia dia suruh makan sehari 3 kali

ada je cuma jenis yg berbeza. mmg kena ada makan calcium untuk perkembangan tulang baby dan utk kita jugak