Keputihan

Macamna ye nk kurangkan keputihan awal pregnant ni . Bru 4w tp keputihan tu tk gatal . Tp sntiasa kluar je . Dah mnum air banyak pun sama , bole ke nk mkn yogurt marigold yg plain tu ? Itu je yg okay kat tekak ni . Ada tips lain tak ?? Saya takthu sgt sbb bru anak first . Terima kasih .#firstmom #ingintahu #pleasehelp

1 Balas

Boleh je kot makan yogurt tu.. sy pun mkn yg marigold.. berperisa lagi.. sy first mom juga hehe

1y ago

awak berapa weeks ??