Ketiak berbau

Macam mana ye nak tangani ketiak berbau ni , sebelum² ni okay je sejak preggy ni badan ketiak senang berbau 🥹 boleh suggest utk pakai apa² ##seriusnanya

4 Balas

hormon sis , saya masa awal pregnancy pun sama kalau peluh jee dah risau mesti nak g toilet lap . saya terus stop pakai deodorant . spray body mist jee . time mandi selalu scrub ketiak jugak . lepastu hilang sendiri sampai dah 6 bulan ni .

boleh cuba deodorant amway

1y ago

sy Pon guna Amway punye. sblom ni mmg okey,hormon mngndung lh kut. sbb sm je ttp berbau😅. tp skrg sy tukar Amway yg spray punye. alhamdulillah better lh sikit bau tu😆

guna deodoran amway sis

Smelly-no more sis. 👌🏼