Hadap Fone

macam mana ye korang hadap suami yg suke tgk fone time makan ? hari2 ye lunch n dinner. kdg ckp xdgr kne ulang2 bnyk kali smpai rosak mood 😪 dh la anak2 makan pun kite yg kne suap. bnyk kali dh tegur dgn dia, kejap tu jela berubah lpstu ulang bnde sama smpai abg jamil mampussss 😒😣😖😞 bosan rasa hadap bnde ni. dh la time makan tu je waktu family bonding 😒. #bantujawab #Sharing_dong_Bund

12 Balas

Yer.. Same, kalau sy sampai masuk toilet pun dia bwk.. Mmg kena selalu tegur je sis..

2mo ago

Tgk bola.. Xsemua lelaki suka tgk benda lucah..

tny dia perlu ek tengok fon..